Известие

Collapse
No announcement yet.

Ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ламбда сонда

Прецака ми се Ламбда сондата. Купих си нова, Магнети марели работи два дена и тя се прецака. Ако някой може да предложи нещо втора употреба.

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
    Прецака ми се Ламбда сондата. Купих си нова, Магнети марели работи два дена и тя се прецака. Ако някой може да предложи нещо втора употреба.
    Каква ти е сондата? С кой мотор и инжекцион си?
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Заеби я тая ламда сонда направо я изключи и без тва без нея колата варви по добре аз съм без ламда сумата и време..!!!!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Как ще изключва нещо което е направено да работи? Това си е чиста селения братле без да ми се обиждаш! Мнение споделям
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

16v мотора сондата е с 3 кабела.

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
            Как ще изключва нещо което е направено да работи? Това си е чиста селения братле без да ми се обиждаш! Мнение споделям
            Дай му 150-200 лв за сонда и ще има смисъл да я включи. Блокиралата ламбда само лъже и включена към инжекциона е повече от безполезна.
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

...
              Last edited by JoRiX; d.m.y г., 17:53.
              156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Ако моята работи и става за твоя мотор ти я давам.

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
                  Ами лесно изключваш захранването и тя вече не работи просто е и вярваи ми без ламда е много по добре даже 137 конювите двигатели са без ламда и катализатор заводско аз и още няколко от форума които познавам си караме така и чесно аз лично нямам проблем дори съм много по доволен!!!

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                  Ако моята работи и става за твоя мотор ти я давам.
                  Ако е от изгорялата и работи става но мисля че от друг двигател не става аз имам една от стария двигател но тя не става на другите двигатели са по малки ако не се лъжа....
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Ако е от изгорялата и работи става но мисля че от друг двигател не става аз имам една от стария двигател но тя не става на другите двигатели са по малки ако не се лъжа....[/QUOTE]
                    От червената 33,аз затова написах "ако",че нямам идея дали пасва.Иначе изгорялата нямаше.

Comment

еееее ат червената няма да стане поне аз така знам нека някои по компетентен да каже Боби ще знае а ти от бялата компа пазиш ли го

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                        еееее ат червената няма да стане поне аз така знам нека някои по компетентен да каже Боби ще знае а ти от бялата компа пазиш ли го
                        Дадох го.

Comment

Ако е с 3 кабела става.

Comment

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
                            Ако е с 3 кабела става.
                            Ако се отнася до моята сонда-да с три кабела е.

Comment

С три, с четри кабела-няма значение.
                              Все е тая. Просто при три кабела масата на сензора и на отоплението е общ кабел.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X